Vannak barátságok, melyek örökre szólnak. Emberek, akiket összekötnek a közös emlékek, élmények és célok. Mi különösen szerencsések vagyunk, hiszen a legjobb barátunkkal nemcsak harmincévnyi közösen megélt pillanat, hanem a vér is összeköt. Testvérei vagyunk egymásnak jóban-rosszban, igazán.

A Dakota Design kutyatermék brand álomból közös valóság. Felismertük, hogy minőségi, letisztult, a mai ember életébe és enteriőrjébe illeszkedő, modern vonalvezetésű kutyakiegészítőket találni nehéz pedig a stílus itt is elengedhetetlen.  Ezért hoztuk létre a Dakota Design eb brand-et.

Édesanyánktól megtanultuk, hogyan kell gondoskodni arról, akit szeretünk. Édesapánktól a vállalkozói szemléletet, Dakotától a feltétel nélküli elfogadást kaptuk ajándékba. Ezek az élmények és készségek nap mint nap segítenek abban, hogy jó gazdik, jó emberek és felelős vállalkozók legyünk.

Ezért ért minket az a megtiszteltetés, hogy a méltan híres olasz divatmárka, a Liu Jo kiskedvenceknek gyártott kollekcióit mi vezethetjük be elsőként Magyaroroszágra. Büszkék vagyunk arra, hogy minket választottak

Számunkra a kutya: szívügy.